Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

HAMİDİYE YURTLARI KERMESİNE YOĞUN İLGİ
 Hamidiye Yurtları ve kermes sorumlusu Abdullah Uçar, yurtlarda ve kermeste gönüllü olarak 120 kişinin çalıştığını, bu hizmetin Allah rızası için ve tamamen gönüllülük esasına dayanılarak yapıldığını söyledi.

Abdullah Uçar gazetemize yaptığı açıklamada; “Bu iş tamamen gönüllülük esasına bağlı. Hayırsever aileler, getirdikleri ürünleri bağışlıyorlar. Kermesimizde aklınıza ne gelirse, günlük yaşamda kullandığımız, yediğimiz her şey mevcut. Satıştan elde edilen gelir de, yaklaşık ihtiyaç sahibi 2.500 bayan-erkek öğrenciye harcanıyor!” dedi.

KERMESTE NE ARARSANIZ VAR!

Kahramanmaraş’ın en büyük kermeslerinden olan Hamidiye Yurtları Kermesinde yok, yok... Gıdadan mobilyaya, giyimden manav ürünlerine, kırtasiyeden yemek çeşitlerine, zücaciyeden konfeksiyon çeşitlerine kadar ne ararsanız mevcut.

Kermese gelenler ve maddi-manevi katkı sağlayan gönüllü çalışan insanlar, bu işi Allah arızası için yaptıklarını söylüyorlar. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol