Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

HACI BAYRAM VELİ MAH. ‘KOALİSYONA HAYIR’ DEDİ
 Bilindiği üzere, heyelan tehlikesi altında olan Gayberli ve Hacı Bayram Veli Mahallelerindeki konutlar kentsel dönüşüm kapsamında; 15 Eylül 2014 tarihinden bu yana yıkılmaya başlanmış ve bugüne kadar da yaklaşık 280 parsel bu yıkımdan-kamulaştırmadan nasibini almışken, yıkılması gereken, ancak evlerinden çıkmayan ve mahkemeleri süren bazı konutların yıkılmadığı öğrenildi.

Yeni Türkiye'nin destekçisi olduğunu söyleyen ve AK Partinin tek başına iktidarının sürmesini ve koalisyon hükümetlerinin ülkeye vereceği zararı ifade eden, bu anlamda yaklaşık 250 kadar mahalle sakini adına konuşan Hacı Bayram Veli Mahallesi Muhtarı Mehmet Işık, pikap üstünde halka seslendi, hem 7 Haziran genel seçimlerinin bir değerlendirmesini yaptı, hem de HDP'nin yüzde 10 barajını içerden ve dışarıdan yedi düvelin desteği ile geçmeyi başarı saydığının altını çizdi.

Mahalle Muhtarı Mehmet Işık, halka seslenirken; "CHP bir önceki seçime göre puan kaybetmesini zafer olarak ilan ediyor. Bakın ki yüzde 41 oyalan AK Parti seçmeni kan ağlıyor. Davası ümmet olanın derdi de büyük oluyor. Sakın birkaç puanlık oy için ağladığımızı düşünmeyin. Çünkü bizi ağlatan bir seçimin kaybı değil, bizler yenile yenile büyüyen, zafere inanmış bir davanın fertleriyiz. Bizi oy için ağlayanlar diye küçümserseniz yanılgıya düşersiniz." dedi.

MÜSLÜMANLAR TÜRKİYE'DE İSTİKRAR BEKLİYOR

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Muhtar Işık, Gazze, Filistin Kudüs, Suriye, Mısır, Irak, Arakan'ın kan ağladığına işaret ederek, "Dünya Müslümanları Türkiye'de istikrar bekliyor. Bizler, mazlumların savunucularına, sizler zalimlere ve zalimlerin dostlarına oy verdiniz. Bizler tek devlet, tek millet diye barış masasına oturanlara, sizler terör örgütüne, yeniden hayat bulsun diye PKK'ya oy verdiniz. Bizler Kur'an-ı Kerim'i okullara yeniden getirenlere, sizler Kur'an-ı okullardan kaldırma sözü verenlere oy verdiniz. Sizler inancın simgesi başörtüsünü tüm kamuda serbest bırakanlara, sizler 'başörtülüler sadece merdiven temizliği yapabilir' diyenlere oy verdiniz. Biliniz ki ağlaması ve utanması gereken sizlersiniz, bizler değil" diye konuştu.

AK PARTİLİLERE KÜFÜR EDENLERLE KOALİSYON YAPILMAZ

Işık, AK Parti değerlerine ve seçmenlerine aylardır küfür, hakaret ve tehdit edenlerle koalisyona karşı olduklarını belirtirken, son olarak şunları söyledi: "Seçim meydanlarında aylardır koalisyonun zararlarını anlatan bir parti, koalisyon için kapı çalamaz. Özetle yeni Türkiye yolunda ikinci yarı asıl şimdi başlıyor. Umarız ki bu toplantımız tüm Türkiye'de bir domino etkisi yaparak yayılır ve liderlerimiz bu seçmenlerine kulak vererek, ülkemiz için en hayırlı olanı tercih ederler. Her şey Yeni Türkiye'miz için. Toplanın, dirilin ve kalkıp erken seçime hazırlanın!"

 KADINLARIN SESİ DAHA GÜR ÇIKTI

AK Parti mahalle temsilcisi, miting gibi organizasyonda önemli rol oynayan Hilmi  Doğru ile birlikte, alanı dolduran yaklaşık 250 kadar mahalle sakini caddede yürüdüler, ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları ile iktidara destek verdiklerini bildirirken, koalisyona hayır diyenler arasında kadınlar da vardı. Şerife Demirel, Münevver Kara, Naile Kılınç ve Hatice Ay isimli mahalle sakini kadınlar koalisyon hükümetine karşı olduklarını, huzurun ve istikrarın sürekliliği için AK Parti'nin tek başına iktidar olmasını istediklerini belirterek, yeniden kaosa, kargaşaya, kuyruklara, hastanelerdeki ilaç kuyruklarına tahammül edemeyeceklerinin altını çizdiler.

7 Haziran genel seçimlerinde ilk kez oy kullanan Kadir Nergiz isimli bir genç ise, koalisyonların ülkeye verdiği zararı özetledi, kesinlikle hayır dedi.

Türkiye'de ilk kez bir mahallenin koalisyona hayır mitingi düzenlemesi örnek gösterildi.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol