Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

GEM'DEN SÜPER DÖNÜŞ

2020 yılında Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek yaz olimpiyatları için hazırlıkların tam gaz devam ettiği Türk güreşinde, altyapı çalışmaları doğrultusunda kurulan lig müsabakaları da aralıksız bir şekilde sürüyor.

Ankara'da Yaşar Doğu Spor Salonun da gerçekleştirilen 2. lig maçlarında mindere çıkan takımlardan Kahramanmaraş Güreş Eğitim Merkezi elde ettiği galibiyet serisinin ardından şampiyon oldu ve Süper 1. Lig’e yükseldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI yaptığı açıklamada; “Disiplinli özverili bir şekilde çalışarak şampiyon olan K.Maraş Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan AYMAN, Antrenörler Abdulkadir AĞCA, İsmail DEMİR, Muhsin AKDERE'yi ve Şampiyon olan sporcularımızı kutluyorum'' dedi.

Müsabakalar sonunda Yıldızlar kategorisinde ilk iki sırayı alan takım Süper lige çıkma hakkına sahip olduğundan K.Maraş Güreş Eğitim Merkezi ile birlikte Erzurum Yol Spor da Süper lige yükselen ikinci takım oldu. Kürsünün üçüncü sırasına ise, takım halinde başarılı bir performans ortaya koyan Kahramanmaraş Belediyesi Spor Kulübü yerleşti.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol