Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

GEBEL, SEVGİ, BARIŞ, KARDEŞLİK, DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA TEMENNİ EDİYORUM
 Medeniyetler arası çatışma için gayret gösterenlerin olduğu günümüzde ilahi dinlerin ve Peygamberimiz Hz Muhammed S.A.V.  mesajı insanlık için yol göstericidir.  Peygamberimizin bizlere sunduğu mesajlara kulak vermeye ve ortaya koyduğu yüksek ahlakı örnek almaya,  İnsanı insan yapan erdemlerin odağında yer alan Peygamberimizi yeniden keşfetmeye, onun bizlere sunduğu çağlar üstü yüce değerlerden ve üstün ahlaktan daha fazla ilham almaya şu günlerde çok daha fazla  ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. "Rahmet, sevgi, hoşgörü, ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Hz. Peygamberimiz Muhammed, S.A.V hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik etmiştir.

Alemlere Rahmet Olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed  S.A.V.  bizlere sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tüm yaralara merhem olması, tarih boyunca tüm insanlığın ortak değeri olan merhamet ve şefkati hayatın her alanına etkin kılmamız temennisi ile  tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik eder selam ve saygılar sunarım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol