Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

GAZETECİ DOĞAN, GÜLER’E KİTAP HEDİYE ETTİ

 Kahramanmaraş Gazetesi- www.kahramanmarasgazetesi.com.tr internet haber sitesi haber merkezine bir nezaket ziyaretinde bulunan Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürü Ertuğrul Güler ile Kahramanmaraş’ın dünü bugünü üzerine sohbet eden Gazeteci Bekir Doğan en son çıkan kitabı “ Dutun Faydaları ile Basın’a Sansür “ kitaplarını Ertuğrul Güler’e hediye etti.

 

Kahramanmaraş Asayiş müdürlüğü yapan: Mustafa Çavuş, Cengiz Zeybek, Salim Kılınç, ve geçmişteki asayiş müdürlerinin ismi anılarak yapılan sohbet sonunda, Gazeteci Bekir Doğan, yazmış olduğu 5. Kitabı Dutun Faydaları ile Basın’a Sansür kitaplarından birer adet imzalayarak Güler’e hediye etti.

Ertuğrul Güler: “Bu güzel eserleriniz için teşekkür ederim, bu kitapları zevkle okuyacağım, kaleminize, yüreğinize sağlık diyorum, ben kültüre büyük önem verim bunun için bu kitaplar benim için çok kıymetli birer eser olarak kütüphanemizi süsleyecektir.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol