Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

 FİSKECİ; HÜRRİYET MAHALLE SAKİNLERİNİN OYLARINA TALİBİM
 30 Mart Mahalli seçimleri belediyelere kadar muhtarlık seçimlerini de çok yakından ilgilendiriyor.

Bu bağlamda, Hürriyet Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Emine Fiskeci, artık sürecin sonuna gelindiğini,  yarın yapılacak mahalli seçimlerde mahalle sakinlerinin desteğine ve oyuna talip olduğunu kaydetti.

Yaklaşık 1,5 ay önce adaylığını açıkladığını, aday tanıtımı, adeta şölene dönüştüğünü belirten Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emine Fiskeci, yola çıkarken projelerini de yanında getirdiğinin altını çizdi.

Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci’nin de eşi olan Emine Fiskeci’nin adaylık açıklaması sırasında, siyasilerin, bürokratların ve basın camiası yanında site ve mahalle sakinlerinin katıldığı adaya tanıtım şöleninde, misafirlere çorba ikram edildi, bunu tatlı-pasta ikramı takip etmiş ve davulcu Tekin davulu patlatmıştı.


KİM DEMİŞ KADININ ADI YOK DİYE!

“Bu kutlu yolculuğa, başta eşim ve sonra da site sakinlerimizin ısrarı üzerine çıktım. Kadınların da iş hayatında ve siyasette olduğu kadar, yerel yönetimlerde de görev almasından yola çıkarak, yerel yönetimlerde kadının da adı olsun istedim ve bu düşünceyle aday oldum” diyen Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emine Fiskeci devam ederek, “Bu bir hizmet yarışı, Rabbim kime nasip etti ise, ona hayırlı olsun. Aday olarak mahalle sakinlerimin desteğini ve oylarını bekliyorum” diye konuştu.

PARK-BAHÇE VE TAZİYE EVİ

Basın mensuplarının muhtar seçildiğinde ne yapacağına ilişkin sorusu üzerine Muhtar Adayı Fiskeci şu cevabı verdi; “Mahallemiz hızla gelişen bir yerleşim alanı. Öncelikle taziye evi diyorum. Yarım kalan ve apartmanlar arasında sıkışıp kalan park-bahçe sorunu var, öncelikle bunları çözeceğim. Mahalle sakinlerimle bu mahalleyi yönetmeye talibim. Ayrıca, düğün ve asker uğurlama günlerinde mahalle sakinlerini de yalnız bırakmayacağım.”

Emine Fiskeci, mahallede bir cami bulunduğunu, bunu da yetmediğine vurgu yaptı, ikinci bir camiye gerek duyulduğunun altını çizdi, mahallenin birçok ilçemizden daha büyük iken, her ne kadar alt ve üst yapı sorunları bulunmasa da, mahalle sakinlerinin muhtarlık binasına ayakkabı ile gireceklerini de belirtmeden geçemedi.


EŞİME İNANIYOR VE GÜVENİYORUM

Muhtar adayı eşi gazeteci Mehmet Fiskeci ise, kadınların sosyal yaşamda çok şeyi başarabileceklerini ispat için eşinin aday olduğunu, sonra kentteki mahallede hiçbir bayan muhtarın olmamasının da bu adaylık için ene önemli etken olduğunu belirterek, “Eşime inanıyor ve güveniyorum. Başka muhtar adayları da var, onlara da başarılar diliyoruz. Kime nasip ise, Rab’bim ona hayırlı eylesin!

Bu mahallede oturan herkesin desteğini ve oyunu bekliyorum. Mahalle ve oylarınız bize emanet. Emanetinizi koruyacak, mahallenin sorunlarına eğilecek olan eşime desteğim eksik olmayacaktır” dedi.

Mahalle sakinleri ve basın mensupları medeni cesaretinden dolayı Emine Fiskeci’yi tebrik ederken, tüm desteklerini vereceklerini belirtmeden geçemediler. 








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol