Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ERKOÇ, YAPIMI DEVAM EDEN YOLU İNCELEDİ
 Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Demir, Fen İşleri Dairesi Başkanı Harun Buz ve diğer teknik heyetle yolda incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, yol alt yapı çalışmalarının bir an önce tamamlanarak asfaltlanmasını istedi.

Karacasu Kırım Mahallesi sınırları içerisinde bulunan yola ilişkin Başkan Erkoç’a bilgiler aktaran Fen İşler Dairesi Başkanı Harun Buz, 2 bin 700 metre uzunluğunda ve 15 genişliğinde iki şerit olan yolun asfaltsız olan bölümünün asfaltlanacağını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yolda menfez için dolgu çalışmalarının yapıldığını ifade eden Fen İşleri Dairesi başkanı Harun Buz, 2.5 metre yüksekliğinde 3 metre eninde ve 70 metre uzunluğunda çift gözlü Karaçay Deresi üzerine yapılan menfezin üç ay içerisinde tamamlandığını ifade etti.



Yol yapım çalışmalarına ilişkin görüşlerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bu yolun asfaltlanarak hizmete girmesiyle Havaalanı kavşağı-Toki Konutları ve Karacasu’da trafiğin rahatlayacağını söyledi. Başkan Erkoç yolun bir an önce asfaltlanarak hizmete girmesi için talimat verdi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol