Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’YE YENİ BİR KONFERANS SALONU DAHA GELİYOR
 Erdemli’ye yeni birçok amaçlı toplantı ve konferans salonu yapılıyor. Erdemli Belediyesi tarafından yapımı süren çok amaçlı salonun inşaatını Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Açılacak olan konferans salonunun 3300 m2 oturum alanı, sosyal donatılar, modern mimarisi ve şehir merkezi özelliğini taşıyacağını belirten Başkan Tollu, belediye bünyesinde Erdemli halkının hizmetine sunulacak olan konferans salonunun sanatsal, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacağını dile getirdi. Erdemli’nin böyle bir salona ihtiyacı olduğunu ve Erdemlinin ihtiyaçlarını yerine getirdiklerini söyleyen Başkan Tollu; “Halkımızın kültürel ve sanatsal değerlere olan ilgisini daha da artması için çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda kültürel ve sanatsal kurslar açıp Erdemli’nin sanatçılarını yetiştiriyoruz. Halkımızın hizmetine sunulacak olan bu salonda; konferanslar, konserler, seminerler söyleşiler ve sinema günlerinin düzenleyerek Erdemli ilçesinin sosyal yaşamına canlılık katacağız” dedi.

Erdemli Belediyesi tarafından yaptırılan konferans salonunun 2017 yılı içerisinde faaliyete başlayacağını belirten Tollu; “ Çok amaçlı toplantı ve konferans salonu şimdiden ilçemize hayırlı olsun. Mevcut Kültür merkezinin haricinde birçok amaçlı salonun daha yapılıyor olması bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyaç da halkın Erdemli’de kültüre ve sanata olan ilgisinin arttığının işaretidir. Bu bizim için son derece önemli, sevindirici bir durumdur. Daha iyileri ile vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol