Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

ELİS, CİLT BAKIMINDA SON ADRES
 Bu sektöre uzun yıllarını veren, çevresinde bu sektörün önde gelen ismi ve firması olduğu bilinen güzellik bakım uzmanı, estetiysen Seval Çeviker, son modern cihazlar ve uygulamalar ile bu alanda iddialı olduklarını belirterek, müşteri hizmet kalitesi ile güçlerini ve varlık nedenlerini isbata hazır olduklarını söyledi.

Makul ve cazip fiyatlar ile güzellik bakım ve saç tasarımına önem veren herkesi işyerlerine beklediklerini de kaydeden estetiysen Seval Çeviker, ayrıca tüm vücut sir ağda, manikür, pedikür, cilt bakım, boya ve röflede de iddialı olduklarını belirterek, “Bayrama özel kampanyalarımız var. Cilt ve saç tasarımına öneme veren tüm müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

Çeviker özellikle ütüleme sistem lazer (3 bölge) paketi ile de tecrübelerini dile getirirken, aynı zamanda, güzellik, bakım ve saç tasarım model zenginliği yanında, eğitimli, güler yüzlü personeli ile tüm Kahramamaraşlıları ELİS’e beklediklerinin altını çizdi.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol