Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

 ECZACILARIN YENİ BAŞKANI ARAS

 

14. Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odasının Başkanlığını 10 dönemdir (20 yıl) yürüten Ecz. Mustafa Hüdayioğlu ile yerel siyaset, akademik çalışma ve spor camiasındaki başarıları ile bilinen Ecz. Bahtiyar Murat Aras arasında geçen yarış nihayetlendi, ipi göğüsleyen Bahtiyar Murat Aras oldu.   

 


4 Ekim Pazar günü, 14. Bölge Kahramanmaraş Eczacılar Odasında gerçekleşen seçime kızının rahatsız olması ve İstanbul’da tedavi görmesi nedeniyle katılamayan ve oy kullanamayan, başkan Mustafa Hüdayioğlu ile aday Murat Aras aday olurlarken, genel kurul olgun bir hava içinde geçti.


310 ÜYE VE GÖNÜLLERİNDE YATAN ASLAN!

Oda’nın 310 üyesi başkanlık seçimi için oy kullandılar. Akşam saat 17’de biten oy kullanma süresi ardından sandıklar açıldığında, zaferi kazanan, mutlu sona ulaşan ve 20 yıllık başkan Mustafa Hüdayioğlu'nu koltuğundan eden Murat Aras, 5 oy farkla da olsa odanın yeni başkanı koltuğuna oturdu.


Üyeler, yeni başkan Aras'ı tebrik ettiler, başarılar dilediler.

Seçimden sonra kısa bir konuşma yapan çiçeği burundaki Başkan Murat Aras, tüm üyelere teşekkür etti, bu günden sonra değişimin işaretlerini odada göreceklerinin altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol