Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU'NDAN KİTAP SEVERLERE CAFE
 Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetlere de büyük önem veren Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş'ta bir ilke daha imza atarak Kitap Cafe'yi okurların hizmetine sundu.


Şeyh Adil Devletlu parkı içerisine yapılan Kitap Cafe, bölge halkı tarafından takdirle karşılandı.

Devam eden çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Kitap Cafe'yi ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Sebük Tekin Alparslan'da vatandaşın bu memnuniyetini dile getirdi.

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan bu önemli projenin kültürel hizmetlerde bir başlangıç olduğunu aktaran Başkan Yardımcısı Alparslan, "Şair ve yazarlarıyla adını dünyaya duyuran Kahramanmaraş'ımıza böyle güzel bir hizmeti kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu gibi projeleri geliştirerek ve sayısını artırarak devam ettireceğiz" dedi.

Projeyi başarılı bir şekilde tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü'ne de teşekkür eden Alparslan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"İlimizde ve ilçemizde farklı, farklı olduğu kadar’da doyurucu hizmetlere ihtiyaç duyulmaktadır. Bugün bu farkı Fen İşleri Müdürlüğü ortaya koymuştur. Fen İşleri Müdürlüğümüzü kutluyorum. Bu güzel düşünce kent kültürümüze büyük katkı sağlayacağını arzuluyor hayırlı olmasını temenni ediyorum."


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol