Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

DOĞRU İNSAN, DOĞRU İŞ

Kervanhan’da düzenlediği basın toplantısında, fuar ile ilgili bilgileri basın aracılığı ile kamuoyuna servis yapan İl Müdürü Ali Yüce, bu organizasyonla işletme sahipleri kamu kurum ve kuruluşları, STK’ları, üniversite, lise öğrencileri, yani kısaca iş arayanlarla işverenleri bir araya getireceklerini belirterek, şimdilik 75 firmanın katılacağını kaydetti, “Bu fuar, herkesin aradığını ve kendini bulabileceği bir fuar olacak. Tabi yoğun sektör tekstil olunca, bu fuarın büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Bizim amacımız, doğru insana doğru iş” dedi.

Müdür Yüce, düzenlenecek olan insan kaynakları ve istihdam fuarı iki gün süreceğini vurguladı kayıt dışını ve Suriyelilerin çalışma ortamı için de yasal düzenleme gerektiğinin altını çizdi.

Basın mensuplarının gündeme ilişkin de çeşitli sorularını cevaplayan Yüce, yabancı işçilerin çalışma ortamına ilişkin yasal statüye ihtiyaç olduğunu ifade etti.

 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol