Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

DERVİŞ PAŞA PARKI AÇILIŞA HAZIR

 Teknik ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bu bağlamda ilçenin en büyük ihtiyacı olan park sorununu çözüme kavuşturan, yıllardır değerlendirilmesi gerektiği kanısına varılan Derviş Paşa Parkı tamamlandı, açılışa hazır hale getirildi.

İçinde çocuk oyun alanları, spor sahaları ve spor aletlerinin de bulunduğu yaklaşık 100 dönümlük alana tesis edilen ve TOKİ Evleri civarında bulunan Derviş Paşa Parkı için Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Bu güne kadar yapılması gereken ne varsa,  ne söz verdiysek bir bir yerine getirmenin gururu içindeyiz.  Bu parkın yapımında desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç ve teknik ekibine teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Büyükşehirden aldığımız destek ve halkımızdan aldığımız güçle ilçemize ve halkımıza daha bir çok eserler kazandıracağız” derken, açılış Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü şehrimize geldiğinde, toplu açılış yaparken, Derviş Paşa Parkının da içinde olduğuna dikkat çekti.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol