Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

DELEGELER ‘MUTLU DEMİRCİ’ DEDİ

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda divan başkanlığını Muhittin Ceret yaparken, katip üyelikleri A. Aziz Aslan, Suat Mantar ve Hacı Kaya üstlendi.

Necip Fazıl Kültür Merkezinde gündem gereği genel kurulun açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, döneminde yaptıklarını anlattı, etkili sendika olma yanında, üyeler arasında işbirliği ve yardımlaşmayı sağladığını kaydetti, üye sayısını da artırarak, yetkili sendika olmayı hak ettiklerini sözlerine ekledi.

Sağlık – Sen Genel Başkan Yardımcısı, eski şube Başkanı Mutlu Kaya da, senelerini verdiği sendikanın kendinden sonra, adaşı tarafından büyümesinden, üye sayısını artırmasından ve yetkili sendika olmasından duyduğu memnuniyeti ve gururu dile getirdi, Başkan Demirci’ye ve ona destek veren tüm delege-üyelere teşekkür etmeyi unutmadı.

Konuşmaların ardından, gündem gereği faaliyet raporunun okunması ve ibrası, denetim raporunun okunması ve ibrası, mali raporun (bilanço) okunması ve ibrası, raporlar üzerine görüşme ve ibraların ardından dilek ve temennilere geçilirken, üyeler oylarını kullandı.

KATILIM VE İLGİ ÇOK OLUNCA…

Tek liste ile gidilen genel kurulda 150 delege oy kullanırken, Diyarbakır Sağlık Sen Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Osmaniye Sağlık-Sen Başkanı Muhittin Çenet, Tokat Sağlık-Sen Başkanı Suat Mantar da katılırken, Bünyamin Mutlu Demirci Başkanlığındaki yeni yönetim; Halil Akan, Muammer Ayva, Cesur Ördek, Mustafa Gürbüz, M.Emin Sarı ve Bünyamin Menekşe’den oluştu.

4.200 üyesi olan Sağlık Sen Genel Kuruluna; Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Kaya, Hastaneler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Sağlık Müdürü İlker Çitil, Halk Sağlık Müdürü Ahmet Yener, Bem-Bir Sen Başkanı Necati Kahveci, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Dilipak, Öz Sağlık-İş Sendikası Başkanı Murat Arifoğlu, Pazarcık Devlet Hast. Başhekimi Mustafa Çolak, Memur Sen Başkanı Adnan Alagöz, Diyanet-Sen Başkanı Ekrem Arslan, Büro Memur San Başkanı Halil Küçükdevlet ile sağlık camiası ve delegeler katıldı.

Oy kullanımı ardından yeniden güven tazeleyen Başkan Bünyamin Mutlu Demirci, üyelere ve delegelere teşekkür etti.














Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol