Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

 DEDEZADE SOKAĞI HAYAT BULUYOR!

 Yaklaşık 2 yıl önce Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı olduğu günden bu yana, teknik ve sosyal belediyecilik alanında gösterdiği başarılarına her gün bir yenisini ekleyen Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, şimdi de kent merkezinde özel cadde ve sokakları güzelleştirmeye, sosyal mekân haline getirmeye hazırlanıyor.

Bu bağlamda, ilkin kentin en hareketli sokaklarından biri olan Dedezade Sokak, yaklaşık bir ay sonra tamamlandığında, cazibe merkezi haline gelecek. İnsanların dinlenebileceği, huzur bulacağı mekan haline gelecek.

BAŞKAN SOKAĞI İHMAL ETMİYOR

Bu nedenle, Başkan Necati Okay, bu sokağa ayrı bir özen gösteriyor, sık sık sokağa gelerek çalışmaları yerinde izliyor, çalışanlara talimat yağdırıyor.

İşi üstlenen firma,  zaman ve saat mefhumu dinlemiyor, daha vatandaş işine başlamadan, sabahın köründe çalışanlar sokakta, işlerinin başındalar.

Necati Okay, gayretli, dürüst, iyi niyetli, toplum için bir şeyler yapabilmenin gayret ve telaşında başarılı bir yerel yönetici. Kendisi de iyileştirme, güzelleştirme ve cazibe merkezi haline getirmede sadece Dedezade Sokak ile sınırlı kalınmayacağını belirterek, yeni adresleri işaret ediyor.

SOKAK DAHA SAKİN, DAHA HUZURLU OLACAK!

Araçların girmediği, korna seslerinin duyulmadığı, daha sakin, daha sessiz, daha huzurlu bir mekan haline getirmek istediği Dedezade Sokağının son halini insanlar daha şimdiden merak etmeye başladılar.

Az kaldı, bir aya kadar bitiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol