Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

DEDEOĞLU, “MİLİ DUYGU EN ÖNEMLİ ETKEN”
 Dedeoğlu, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, kardeşlik ve dostluk duygularımızı pekiştiren, dayanışma ve paylaşma duygularımızı geliştiren Kurban Bayramı’nda, üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan yapan ve bu uğurca canlarını çekinmeden veren şehitlerimizi unutmamamız gerektiğini vurguladı. Dedeoğlu, bu mübarek günde şehitlerimizi rahmetle anarken, kahraman gazilerimizi de minnetle ve şükranla anmamız gerektiğine değindi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Dedeoğlu, Türkiye’nin komşu ülkelerinde akan Müslüman kanının da biran önce durması için dua ettiklerini bildirdi. Dedeoğlu, Müslüman ülkelerde yaşanan iç savaşlar nedeniyle bu bayramın da yine çok buruk geçeceğini ifade etti.  

Dedeoğlu, ülkemizde birlik ve beraberliğimizi, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı her zaman korumanız gerektiğine de işaret ederek, huzur ve güven ortamının sağlanması konusunda en büyük görevin hükümete düştüğünü kaydetti. Dedeoğlu, ülkemizde birlik ve beraberliğimizin korunmasında milli duyguların en önemli etken olduğunu sözlerine ekledi.

Dedeoğlu, bu duygu ve düşüncelerle, Türk ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutlayarak, bayramın başta Kahramanmaraş olmak üzere tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol