Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ÇITAYI VE HEDEFİ YÜKSEK TUTMAK!
 Onikişubat belediyesince tertiplenen güreşlerden önce Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi. Sonra söz alan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, içinde bulunduğumuz kutlu hafta nedeniyle duygularını paylaştı, geçtiğiniz günlerde gittiği Avusturalya’da Türkiye’nin itibarına şahit olduğunu, Türk Bayrağının dalgalandığını, bunun da göğsünü kabarttığını belirterek, “Avusturalya’da Türkiye’ye karşı büyük bir muhabbet var. Bunu hissettim, yaşadım, iftihar ettim” dedi sonra da sözü Maraş’a getirerek, belediye olarak her alanda çıtayı ve hedefi yükseltmek için canla başla çalıştıklarını ifade ederek, “Bunları yapmak zorundayız. İstiklal, şairler ve şiirlerin başkenti olduğu kadar, pehlivanların da başkenti bir şehirde yaşıyoruz. Çünkü geçmişte neler başarabileceğimizi göstermiştik. Burası er meydanı. Daha çok şampiyonlar yetiştirmemiz lazım. Bekir Büke’ler, Mehmet Esenceli’ler, Şeref Eroğlu’lar, Harun Doğan’lar, Metin Kaplan’lar yetiştirmek adına çıktığımız bu yolda, bu güreşlerde yarın yeni yıldızlar çıkacaktır” diye konuştu.

HERKES VARDI, KABAKÇI YOKTU!

Cazgırlığını Mustafa Sarı’nın yaptığı güreşler önce miniklerin kıran k ırana mücadelesi ile başladı, bunu büyükler takip etti.

Batıpark Güreş Sahasında yapılan güreşlere güzel günde, açık havada ilgi fazla olurken, katılınlar arasında ayrıca, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Adalet Bakan Yard. Veysi Kaynak, AK Parti Onikşubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Milletvekili adayı Dr.İlker Çitil, Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Hopur, m.v.aday adayı Mutlu  Kaya, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Halil Tatar, Büyükşehir Belediyespor As başkanı Bekir Kılıç, Onikişubat Belediye Bşk.Yard. Dr.Ali Ünsal, milli güreşçilerimizden Mehmet Esenceli, Harun Doğan, Şahin ve Halil Hopur ve çok sayıda güreşsever katılırken, Gençlik Hizmetleri Spor il müdür vekili (araştırmacı) A.İhsan Kabakçı sahada görülmedi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol