Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

ÇAYLI’DAN AKŞAM ZİYARETLERİ
 Önce Kimlik Gazetesini ziyaret eden, burada gazete ve maraskimlik.com site sahibi Mehmet Fiskeci ile gündemde olan siyaseti konuşan Çaylı, bakının önemine vurgu yaptı, “Kamuoyunu aydınlatan, bu işe gerçekten gönül veren gazeteci ve mesleğin duayenisiniz, size başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette, Pınarbaşı Çınaraltı Tesislerinin başarılı işletmecisi, siyasetin önemli ismi, dobra ve dürüst köşe yazarı Cengiz Kamalı da hazır bulundu.

Çukurova Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksek Okulu Kontrol Sistemleri Teknolojisi Bölümünden dönem ikincisi olarak mezun olan, siyasi ve mesleki kariyerine başarılar sığdıran Muzaffer Çaylı, dün gece Cerit Sürücü Kursunun konuğu oldu.

İLÇEYİ HALK İLE BİRLİKTE YÖNETMEK

Hatırlanacağı üzere 2011 yılında KSÜ Vakıf Başkanlığı görevini yürütmekte iken milletvekili aday adayı olan, ancak “Tarihsel geçmişten, planlı geleceğe” sloganı ile Dulkadiroğlu ilçe belediye başkanlığına talip olan Çaylı, Cerit Sürücü Kursunda tezahüratlarla karşılandı.

Çaylı, çiğköfte partisinde kurs sahibi Akın Atasayar ve eşine teşekkür etti, başkan seçildiğinde ilçeyi vatandaşları ile birlikte yönetme kararı aldığını sözlerine ekledi.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol