Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BULUNTU ATAĞA GEÇİYOR!
 Perşembe günü, saat 11.00’de AK Parti’ye giderek aday adaylığını basın aracılığı ile resmen duyuracak olan harita mühendisi, kentsel dönüşüm uzmanı Mustafa Buluntu, önümüzdeki hafta içinde de Ramada Otelinde projelerini anlatacak.

Siyasetin sevilen yüzü, dürüst işadamı Buluntu, böylelikle seçim startını verir, bayramlaşmada partideki 70 kişilik ekibi ile yaptığı gövde gösterisi bugün dahi yerel gündemde konuşulurken, atağa geçmesi, performansını yükseltmesi, ‘bu yarışta ben de varım!’ demesi, siyasete kazandırdığı hareketlilik şansını her geçen gün artırmaya yetmeye başladı.

Çevresinde proje adamı olarak bilinen siyasetin genç yeteneği Buluntu için kamuoyu, “Genç bir insan. Üstelik de teknik siyasetçi. Onikişubat ilçesi için gerekli bir başkan. Kendisine yakışır!” diyenlerin sayısı her geçen gün artamaya devam ederken, herkes Buluntu’nun bu yarışın birincisi olacağı görüşünde birleşti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol