Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BU KURBAN’DA   SURİYELİLERİN YÜZLERİ KİMSE YOK MU İLE  GÜLECEK.
 Kimse Yok Mu; Afrika’dan Asya’ya, Balkanlar’dan Ortadoğu’ya, Filistin’den Güney Amerika’ya, Bangladeş’ten Yemen’e dünyanın 70’i aşkın ülkede ve tüm Türkiye’de kurbanlar keserek, ihtiyaç sahiplerine kurban paketlerini ulaştıracak. Kimse Yok Mu gönüllüleri, yurtiçindeki ihtiyaç sahiplerine kurban paketlerini teslim edecek. Yurtdışında kesilmek üzere bağışlanan kurbanlar ise hangi ülke için bağışlanmışsa o ülkede kesilerek, gönüllüler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Kardeşliğin kapıları kurbanla açılsın!

Kimse Yok Mu, hem ülkemizde hem de dünyanın pek çok ülkesinde ihtiyaç sahiplerinin kapılarını iyilikle çalarken, bütün dünyada kardeşliğin kapılarının kurbanla açılmasına vesile oluyor.

Kimse Yok Mu;  Türkiye’de ve dünyadaki yüz binlerce ihtiyaç sahibini bu sene de kurban etleri ve hediyelerle sevindirmeye  devam etmekte kurban bayramı öncesinde Kimse yok mu derneği Kahramanmaraş şubesi ilimizde kalan Suriyeli ailelere gıda yardımında bulundu,kurban bayramında da çadır kente yer olmadığı için giremeyen ve dışarıda kalan    kişilere  et dağıtımında bulunacak.

 

Hedef 300 bin aileye kurban paketi ulaştırmak

Kurban Bayramı’nda hayırseverlerin desteğiyle 300 bin aileye kurban paketleri ulaştırmayı hedefleyen Kimse Yok Mu, Kurban bağışlarıyla Türkiye’de ve dünyanın 70’i aşkın ülkesinde kurbanlar kesip bayram sevincine ortak olacak. Bir hisse kurban bedeli Türkiye’de 700 TL olarak belirlendi. Hayırseverler yurtdışı kurban bedeli 300.TL.

 44 44 593-0344 215 40 01 numaralı telefonla ve www.kimseyokmu.org.tr adresinden öğrenebilirler.

Online bağış:

Kimse Yok Mu’nun resmi internet sitesi www.kimseyokmu.org.tr adresinde bulunan “kurban bağışı” sekmesi kullanılarak kredi kartı ile kurban bağışı yapılabilecek. (Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası ve Bank Asya kredi kartları ile yapılan bağışlarda 4 taksit imkânı bulunmaktadır.)

Telefonda bağışI:

0344 215 40 01  numaralı telefon aranarak Kimse Yok Mu ya ulaşılabilecek, kredi kartıyla ödeme için ise gerekli bilgiler verilip kurban bağışı yapılabilecek.

                                                                              MUSTAFA TİMURBANGA

                                                                            Kimse yok mu derneği

                                                                    Kahramanmaraş şube başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol