Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BORÇ YAPILANDIRMASINDA SON GÜN : 1 ARALIK 2014
 Borç yapılandırmasının 1 Aralık 2014 günü sona ereceğini ifade eden yetkililer, vatandaşların bu tarihten önce borçlarını yapılandırmak için Büyükşehir Belediyesine müracaat etmelerini istediler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada: “ 6552 Sayılı Yasa Gereği borçların yapılandırılması ile ilgili müracaatlar alınmaya başlanmıştır. Büyükşehir Belediyemize vadesi 01/05/2014 tarihi öncesi Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, Su borcu ve zabıta cezaları bulunan mükelleflerin en geç 1 Aralık 2014 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlgililere ilanen duyurulur” denilerek borcu olan vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

1 Mayıs 2014 tarihine kadar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine borcu olan vatandaşların borç yapılandırılması için müracaat etmeleri halinde 6-9-12 taksit şeklinde aylık ödemeler halinde yapılandırılıyor. 18 taksit uygulamasında ise iki ayda bir ödemek suretiyle 36 ayda ödeme öngörülüyor.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol