Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

 BİLGİLİ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR!

Siyaset ve iş dünyasının tanınmış siması, TOMURCUK İşitme ve Engelliler Derneği Genel Başkanı Faruk Bilgili, memleketi Kahramanmaraş'ta bürokratik ve yerel yönetimlerde ziyaretlerini sürdürürken, yakınları ve dostları ile de hasret  giderdi.

Ankara'daki büyüklerinin ve dostlarının tavsiyesi, referansı üzerine ilkin Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ı ziyaret eden Bilgili, hem dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi, hem de Yılmaz'a hayırlı olsun deyip, başarı dileklerini iletti.

BİLGİLİ'NİN İKİNCİ DURAĞI İŞADAMI ALİ RIZA ÇALKAYA OLDU.

Akabinde ise Onikişubat Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal'ı makamında ziyaret eden Bilgili, Dernek olarak 81 ilde il temsilciliklerinin atandığını,Türkiye genelinde ise teşkilatlanmayı sürdürdüklerini söyledi.

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal ise, Bilgili'nin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirip, iş ve dernek yaşamında başarılar diledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol