Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ’DAN YER ALTI ÇARŞISINDA İNCELEME
 Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Uzunlar, Etüd Proje Müdürü Burhanettin Türkkahraman ve diğer ilgililerde Rıdvan Hoca Yer altı Çarşısı’nda esnaflarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, çarşıda yapılması gereken çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu.

Rıdvan Hoca Çarşısı’na özellikle engelli vatandaşların iniş ve çıkışlarının kolaylaştırılmasına yönelik bazı çalışmaların yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunulurken, Başkan Poyraz, çarşı esnaflarının sıkıntılarını da dinledi.

Rıdvan Hoca Yer altı çarşısında bir takım iyileştirmelerin yapılacağına işaret eden Başkan Poyraz: “Rıdvan Hoca Yer altı Çarşımızda yapılması gereken iyileştirme çalışmaları için bir takım incelemelerde bulunduk. Çarşımızda iyileştirme çalışmaları yapılarak vatandaşlarımızın çarşıya iniş çıkışları daha da kolaylaştırılacak” dedi.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol