Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ’DAN DIŞ MÜDÜRLÜKLERE ZİYARET
 İtfaiye Merkez binası, Şekerdere İtfaiye Grup Amirliği, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Bakım Şefliği, Fen İşleri Şantiyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Nikah Sarayı Belediye Yemekhanesi, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Hal Müdürlüğü gibi bölümleri tek tek gezen Başkan Poyraz, buralarda görev yapan personellerle vedalaştı.

Başkan Poyraz görev yaptıkları süre içerisinde hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini ifade ederek, başarılan hizmetlerin bütün personellerin katkılarıyla gerçekleştiğini söyledi.

Ziyaretlerde Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a, Veteriner İşleri Müdürü Cengiz Berberoğlu çiçek, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü İlhami Gemci ise konteyner yıkama aracının maketini hediye etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Uzunlar ve Burhaneddin Türkkahraman’ın da katıldığı ziyaretlerde Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, personellerle topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol