Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ PAZARCIK VE TÜRKOĞLU’NDA
 Ziyaretlerde Kahramanmaraş Belediyesi’nin hizmette 10 yılını anlatan kitapları hediye eden Başkan Poyraz, belediye olarak yaptıkları hizmetleri anlattı.

İlk önce Pazarcık ilçesine giden Başkan Poyraz burada AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı ve yönetimi tarafından karşılandı.

Teşkilat binasında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Belediyesi’nin 10 yıllık hizmetlerini tanıtarak bilgi verdi.

Daha sonra Türkoğlu ilçesine geçen Başkan Poyraz burada da İlçe Başkanı Seydihan Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasının ardından ilçelere, beldelere ve köylere varıncaya kadar hizmet götürüleceğini ifade eden Başkan Poyraz; “ilçelerimizden başlamak üzere beldelerimizin ve köylerimizin fotoğrafları çekilerek nereye ne yapılması gerekiyor, önce bunlar tespit edilecek. Ondan sonra da aciliyet durumuna göre hizmetler gelmeye başlayacak” dedi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol