Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKAY'IN 10 KASIM MESAJI
 Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yayımladığı 10 Kasım mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 77. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz" dedi.


Başkan Okay, mesajının devamında ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası’ dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, şunları dile getirdi: "Atatürk, askeri ve siyasi başarıları, eserleri ve ileri görüşlülüğü ile tarihimizin akışını değiştiren büyük bir liderdir. Üstün nitelikleri, askeri ve siyasal zaferleri ve düşünceleri ile yaşadığı çağa damgasını vurmuştur. O’nun en büyük başarısı, zor şartlara ve imkansızlıklara karşın Kurtuluş Savaşı’nı zaferle sonuçlandırmak olmuştur. Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak, Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşımak için el birliğiyle gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete uğurlamamızın yıldönümünde bir kez daha saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz." İfadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol