Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BAŞKA OLUR ILICA’NIN DÜĞÜNÜ
 Hele hele o düğünde Cuma Karalar gibi başı çeken, çektiği halay ile misafirleri coşturan, düğüne keyif ve neşe katan biri varsa, o düğünü seyretmek büyük zevk.

Siyasilerin gözbebeği beldede her ne etkinlik varsa, siyasilerin, yerel yöneticilerin de akınına uğramıştır.

İşte geçtiğimiz günlerde, Ilıca’da, Şifa Mahallesindeki Ilıca İlköğretim Okulunda. Böyle bir düğün daha yapıldı Ilıca’da…

Meryem-Abuzer Torun çiftinin yakışıklı oğlu Ahmet Torun, Şerife-İsmail Mazak’ın güzel kızı Ayşe’ye gönlünü kaptırınca, bu tanışıklık, bu arkadaşlık evliliğe kadar uzanmış.

Ilıca beldemizin tanınmış esnaflarından Bünyamin Torun’un kardeşi, kendisi Ankara’da ordu mensubu. Jandarma teğmen. Yakışıklı mı yakışıklı.

Gelinimiz ise Samsunlu/Vezirköprü ve öğretmen. Öğrenci iken gönlünü kaptırdığı Ahmet’e aşık olur ve bu dostluk evliliğe kadar uzayınca, ortaya bu mutluluk tablosu çıkarken, Cuma Karalar halay başı oldu, halay çekti, milleti coşturdukça coşturmayı başardı.

SİYASİLERİN, STK. ÖNDERLERİ VE YEREL

YÖNETCİLERİN İLGİ GÖSTERDİĞİ DÜĞÜN

Sağlık turizminin önemli merkezlerinden, yaz aylarında nüfusu 40 binlere ulaşan beldedeki düğüne katılanlar arasında, Ilıca Belde Belediye Başkanı Remzi Demir, Baro Başkanı Av.Metin Doğan, Onikişubat ilçe başkanı Av.Ahmet Özdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Beyoğlu Belde Belediye Başkanı Osman Okumuş ile dostları-arkadaşları, BBP Merkez İlçe Başkanı Ali Kıvrak, Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci, Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan aday adaylarından Mustafa Gürdal ile Süleyman Topçuoğlu ile, köy ve mahalle muhtarları, belde sakinleri katıldı.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol