Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BAHÇELİ’YE TEPKİ OLARAK MHP’DEN İSTİFA ETTİ
 Mehmet Akif Tolun, düzenlediği basın toplantısında: “Benim tepkim Genel B:aşkan Devlet Bahçeli'ye ve aldığı kararlarla ilgili" dedi.

Akif Tolun, istifasına gerekçe olarak; “Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesiyim, sözüm yanlış anlaşılmasın, belediye meclis üyeliğinden değil, MHP üyeliğimden istifa ediyorum..

MHP genel kurul yapar genel başkanlığı görevine Meral Akşener hanımefendi gelirse MHP içinde il yönetiminde partime hizmet etmeye devam ederim..

Görülen o ki, her şeye hayırla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğu sürece bu parti bir yere gidemez, genel merkeze tepkimi ortaya koymak için MHP üyeliğimden istifa ediyorum, İlçe seçim kuruluna istifamı sunarken, MHP’ye de noter kanalı ile istifamı gönderiyorum..

MHP den istifaların geleceğini düşünüyorum, görüşmüş olduğumuz arkadaşlarımız var onlarda istifa edecekler” diye konuştu.

 

 

DEVLET BAHÇELİ OLDUĞU SÜREC BEN YOKUM!

 

Mehmet Akif Tolun ayrıca, “Kongre sürecinde: MHP delegeleri Devlet Bahçeli ile devam edecek olursa ben MHP de yokum“ diye konuşurken, AK Partiye geçip geçmeyeceği şeklindeki soruya ise: “Genel Merkezin kararına bakacağım, biz imza topluyoruz, Meral Akşener ‘in genel başkan olması için bu olmaz ise, MHP benim için bitmiştir. O zaman olabilir, gelen teklifleri değerlendiririz.” ifadesini kullandı.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılan seçimlerde MHP'nin oy ve vekil kayıp etmesi kabul edilir gibi değil" diyen Tolun, son olarak Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi olarak bağımsız üye sıfatıyla görevine devam edeceğini basın mensupları ile paylaştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol