Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ARIKAN, İŞ’TE KADIN 2014’TE..
 Kadınların iş dünyasındaki yeri, önemi ve karşılaştıkları problemler; kişisel gelişim ve girişimcilik üzerine yoğunlaşılarak, kadınların çalışma hayatında daha aktif rol almaları için izlenecek yöntemler gibi konuların işlendiği programa konuşmacı olarak davet edilen Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, yapmış olduğu konuşmada kadınların sosyal alanda karşılaştığı zorluklardan ve olması ve olmaması gereken uygulamalardan bahsetti. Konuşmasını Kahramanmaraş Kent Konseyi’nin ve Kent Konseyi Kadın Meclisinin faaliyetleri ve etkinliklerinden örnekler vererek sürdüren Arıkan, öğrencilerin sorularını da içtenlikle cevaplayarak konuşmasını tamamladı.

Diğer konuşmacıların konuşmalarının ardından çeşitli hediye çekilişleri ve müzik dinletisi ile devam eden programın sonunda KSÜ Rektörü Prof.Dr.M.Fatih Karaslan’ın eşi Şükran Karaaslan tarafından Arıkan’a programa destek ve katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol