Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

APO’NUN İPİNİ BOZKURTLAR ÇEKECEK!
 Ülkü Ocakları Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Kaplan yaptığı açıklamada, milli iradeyi sadece oydan ibaret gören, mukaddes değerlerimizi hiçe sayan, milletimizin dini duygularını sömüren iktidarın ülkemizi bölünmenin eşiğine getirdiğini ileri sürerek, “İhanet zincirinin son halkası ise Diyarbakır’da açılan terörist mezarlığına vatan haini bir insan müsveddesinin heykelinin dikilmesi olmuştur. Türk tarihi bugüne kadar koltuklarını korumak uğruna iradelerini dış güçlere teslim etmiş,  Milletinin değil, hamilerinin emrine amade olmuş pek çok yönetici görmüştür. Ancak hiçbir dönemde ihanet bu kadar açığa çıkmamış, Türk milleti ve devleti bu kadar aciz bir duruma düşürülmemiştir.” dedi.

KALDIRILMASI İÇİN NE ZAMAN TALİMAT VERİLECEK!





Konuşması sıklıkla tekbir ve çeşitli sloganlarla kesilen Ülkü Ocakları Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Kaplan, vatan hainlerini kahraman gibi karşılayan, Oslo görüşmelerinde görevi terörle mücadele etmek olan devlet görevlilerimizden rahatsız olup, olmadıklarını yine teröristlere soran, inen bayrağı sadece provokasyon olarak nitelendiren kuklalardan teröristin heykelinin dikilmesine tepki göstermelerini beklemenin abesle iştigal olduğunu söyledi, devamla; “ Kars’taki insanlık anıtı için ‘ucube’  ve ‘garip bir şey’ nitelendirmesi yaparak, ‘Kars’taki ucube heykeli ne kaldırılmalıdır’ talimatı veren başbakan acaba bu heykeli neye benzetecek ve kaldırılması yönünde ne zaman talimat verecektir” diye konuştu.





Konuşması sık sık tekbir sesleriyle kesilen tepki eylemine katılanlar arasında, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Dulkadiroğlu İle Başkanı Mustafa Akpınar, Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun, milletvekili adayları, 30 Mart mahalli seçimlerinde belediye başkan adayları, ülkü ocakları eski başkanları, MHP belediye meclis üyeleri ile çok sayıda ülkücü genç katıldı.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol