Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
 Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ ne ilişkili olarak, “Doğanın ekolojik dengesindeki aksaklıklar büyüyen ve gelişmekte olan toplumun, teknolojinin artması ve bunların da başında insani sorumlulukların zayıflığı ve bilinçsiz avlanma olması sebebiyle bu ekolojik bozulmaya sebep olmaktadır.

Kahramanmaraş Belediyesi olarak Veteriner İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde sorumluluk sahamızda, Müdürlüğümüzün ilke ve vizyonları çerçevesinde aramızda yaşama tutunmaya çalışan bu dostlarımıza fedakarlıkla yardımcı olmaktayız.

Geçici Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde sahipsiz hayvanlarımıza öncelikli olarak beslenmesini ve sevgimizi onlara yansıtarak küpeleme, aşılama, teşhis ve tedavileri ile sorumluluğumuzu yerine getirmenin sevinci içerisindeyiz” dedi.

 Hayvanları Koruma Günü kapsamında, hayvan sevgisini vatandaşlarımızla paylaşmak ve çocuklarımıza da tattırmak amaçlı 4 Ekim Cuma günü tüm vatandaşlarımız Geçici Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine davetlidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol