Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

‘27 YILLIK’ BELEDİYECİLİK HAYATINDA 24 YILLIK İDARECİ
 Bunların yanında Kahramanmaraş’ta ayrıca KASKİ adı altında Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü de kuruldu. Gerek büyükşehir gerekse de KASKİ bünyesinde yeni birimler ve görevlendirmeler yapılacak. Dışarıdan takviyelerle birlikte mevcut Belediye bünyesinde çalışan deneyimli isimlerden de yararlanılması bekleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un göreve başlamasının ardından bu doğrultuda hareket edeceğinin sezinlenmesi de kamuoyunda olumlu bir hareket olarak değerlendiriliyor.

Bu nedenle kamuoyunun gözünün çevrili olduğu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde şu anda görev yapan idarecilerden başarılı olanlardan birisi de halen Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak görev yapan Abdurrahman Çamsarı. 1988 yılından buyana Kahramanmaraş Belediyesi’nde çalışmakta olan Çamsarı, 27 yıllık belediyecilik hayatının toplam 24 yılında çeşitli birimlerde müdürlük yaptı.

Andırın- Kahramanmaraş Karasu İçme Suyu Projesinin başlatılması ve ÇED Raporunun  alınmasında bir fiil görev alan ve zaman içerisinde 3 yeni müdürlük kurulumunu gerçekleştirmesi ile dikkat çeken Çamsarı’nın tecrübeleri nedeni ile yeni dönemde büyükşehir ya da KASKİ bünyesinde değerlendirilmesi bekleniyor. Çamsarı hakkındaki bilgileri şöyle derledik:


ABDURRAHMAN ÇAMSARI KİMDİR?

1964 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1981 yılında Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Teknoloji Bölümüne girdi. 1985 yılında bu bölümden mezun oldu. Akabinde 16 ay Yedek Subay olarak askerlik görevini tamamladı.

1988’de Kahramanmaraş Belediyesinde İmar Müdürlüğünde çalışma hayatına başladı. 1989’da Su İşleri Şefliğine, 1 yıl sonra 1990 yılında da Su İşleri Müdürlüğü’ne atandı. 1990-2001 yılları arasında 11 yıl Su İşleri Müdürü olarak görev yaptı. Bu arada Andırın- Kahramanmaraş Karasu İçme Suyu Projesinin başlatılması ve ÇED Raporunun  alınmasında bir fiil görev aldı.

Daha sonra Trafik Müdürlüğüne atandı. Burada o zaman yeni  yayınlanan Norm Kadro gereği Trafik Müdürlüğü, Terminal Müdürlüğü ve Şehir içi Otobüs Müdürlüklerini iptal edip, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünü kurdu. Yaklaşık 3,5 yıl Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü  görevinde devam etti. Bu görev esnasında şehir içerisinde ilk kez Bahçelievler Camii kavşağı ile Binevler Kavşağı arasında Yeşil Dalga sisteminin oluşturulmasında ve Valilik Kavşağı ile Ulu Camii kavşağında kamera sisteminin oluşturulmasını sağladı. 2007 yılı başlarında İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı Halk Ekmek fabrikasının kuruluşunu yaptı. Ve böylece oluşan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün ilk müdürü olarak ta görev aldı. 2010 yılı Mart ayında Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün kuruluşunu gerçekleştirdi. Halen Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak devam etmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol