Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

1.KAR FESTİVALİNE YOĞUN İLGİ
 Dulkadiroğlu Belediyesince tertiplenen Kar Festivali alanı ana baba gününe dönerken, vatandaşlara belediye tarafından ekmek arası sucuk ikramı yapıldı, canlı müzik eşliğinde insanlar felekten bir gün geçirdi.

İnsanların leğen ya da kızaklarla kayak yaptığı alandaki mahşeri kalabalık, böyle bir organizasyonu beklediklerini, özlediklerini, tatil için ve kayak için mükemmel bir gün ve fırsat olarak yorumlarken, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da vatandaşların ilgi odağı oldu.

BU KADAR İLGİYİ KİMSE BEKLEMİYORDU!

Başkan Necati Okay, Kar Festivali için, “Doğrusunu söylemek gerekirse, ben bu kadar ilgi göreceğini, bu kadar kalabalık bir vatandaş gurubunun alana geleceğini beklemiyordum. Beklenenin üzerinde ilgi var. Gelirken bayağı sıkıntı çekildi, trafik tıkandı. Ancak önümüzdeki yıl yapacağımız 2. Kar Festivali için gerekli önlemleri alacağız. Bugün burada eksikliklerimizi gördük, gelecek yıl bunları telafi ederiz, insanları beklettik, yollarda çile çektik, onlardan özür dilerim” dedi.

Okay, sosyal aktivitelere susamış insanların böyle bir günü değerlendirirken, bazı gazeteciler ve vatandaşlar da kar festivali için düşüncelerini paylaştılar.

Vatandaşlar, farklı ve tarihi bir gün yaşattığı için,  Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür ettiler.

 




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol