Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

TİCARET VE SANAYİ ODASINI SEÇİM HEYECANI SARDI

Son seçimde Serdar Zabun ile Şahin Balcıoğlu’nun dönüşümlü yaptığı başkanlığın yeni dönemde de aynı sistemle devam edip etmeyeceği ve adayların ardından yeni başkanın kim olacağı merak edilmeye başlandı.

MANŞET GAZETESİ’nin 27 Ocak perşembe günkü sayısında çıkan ‘KMTSO’DA SEÇİM YAKLAŞIYOR, KULİSLER HAREKETLENDİ’ haberinde; “Kahramanmaraş’ın en büyük sivil toplum kuruluşu statüsünde bulunan ve iş dünyasının sesi olarak kent ekonomisi ile refahın ve yaşam kalitesinin artırılması için faaliyetlerini sürdüren Ticaret ve Sanayi Odası seçimi için geri sayım başladı.

Özellikle geçmiş yıllarda vizyonu ve misyonu doğrultusunda projeleriyle üyelerinin kalkınmasında öncü rol oynayan, ancak son dönemlerde eski dinamik yapısından oldukça uzaklaşan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasında bu yılın Nisan ayında genel kurul heyecanı yaşanması bekleniyor.

Nisan 2018 yılında yapılan son genel kurulda Serdar Zabun ve Şahin Balcıoğlu, adaylık için yarışacaktı. Ancak seçime sayılı günler kala yapılan görüşmeler sonrası 2’şer yıllık dönüşümlü başkanlık sistemi uygulanacağı belirtildi.

Gelinen noktada ilk 2 yılda Serdar Zabun başkanlık yaparken, son 2 yılda ise başkanlık görevcini Şahin Balcıoğlu sürdürüyor.” denildi.

Ticaret ve Sanayi Odasının yaklaşık 7 bin üyesi bulunuyor.

BAŞKANLIK İÇİN ÖNE ÇIKAN İSİMLER!

Nisan ayında yapılması öngörülen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi, kulislerde de hareketlilik başladı.

Buna göre, Şahin Balcıoğlu ile Serdar Zabun’un yeniden aday olması bekleniyor.

Ayrıca, MÜSİAD eski başkanı Mustafa Buluntu, mevcut MÜSİAD il başkanı Serdar Salih Çiçekçi, Muzaffer Çaylı, Ertuğrul Korkut Tanrıverdi, Nazlı Ceylan Balduk Kurtul isimlerinin muhtemel aday olacakları kamuoyunun gündeminde yer ediniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol