Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ÖZÇAM MARKET’TEN HEDİYE YAĞMURU

 En büyük alış-veriş ağına ve tecrübesine sahip 1996 yılında sektöre merhaba diyen Özçam Marketler Zincirinin 2. hediye çekilişleri, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleşti. Noter huzurunda yapılan çekişlerde yüzlerce hediye sahibini bulurken, özellikle araba çekilişi sırasında heyecan zirveye tırmandı.

Kahramanmaraş 7. Noter Vekili Zekeriya Yavuz nezaretinde yapılan çekilişler sonucu, çekilişe konulan 3 otomobil; Mevlüt Göz, Merve Kılıç ve Seçkin Bozdağ isimli talihlilere çıkarken, onu takip eden yüzlerce hediyeler sahiplerine teslim edildi.

Çekilişin açılış konuşmasını yapan yönetim kurulu başkan vekili Adem Çam, 130 personeli, 5 şubesi ile kaliteden taviz vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet verdiklerini söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çam ise, evine götürmediği ürünü raflara koymadığını belirterek, ‘biz bu şehrin markasıyız’ dedi tüm müşterilerine başarılar diledi.


BENİM KUPONUM YOK, ALMIYORUM

 

Bunu söyleyen teknik ve sosyal belediyecilik alanındamarka haline gelen Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçekidi. Başkan Mahçiçek, bir hediye çıkar diye kupon biriktirmediğini söyleyerekÖzçam Marketlerin kazandığını yine müşteri ile paylaşmasından söz etti, sonra da, “Kahramanmaraş büyüyor ve gelişiyor. Biz ilçemize ne yapıyorsak sizlerle, el birliği ile yapıyoruz. Onikişubat ilçesini sizlere layık bir yerleşim alanı yapmak için uğraşıyoruz” diye konuştu.

Ve ilk araba çekilişi için topları çektiğinde, ilk araba talihlisi Mevlüt Göz oldu.

 


MARAŞ EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORLAR

 

Salonda yer alan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Eranteplide Özçam marketlerin kent insanlarına kaliteli hizmet ve ürün sattığına işaret ederek, Kahramanmaraş ekonomisine katkı sağladıkları için teşekkür etti.

İkinci araba çekilişinintalihlisi de Merve Kılıç oldu.

Üçüncü arabanın çekilişini ise firma yönetim kurulu başkanı Hasan Çam yaptı. Ve şans bu kez de Seçkin Bozdağ isimli bir müşteriye güldü.

Bunu diğer hediyelerin çekilişi takip etti.

NOT: Çekiliş listesi, pazartesi günü çıkacak KİMLİK GAZETESİ’nde yer alacaktır.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol