Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ÖZÇAM MARKETTEN 19. YIL İNDİRİMLERİ

 8 – 17 Mayıs arasındaki etkinlikler nedeniyle ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirimler getiren, kuruluş yıldönümü sebebiyle 8 Mayıs Cuma günü, namaz çıkışında Abdulhamit Han Camii altındaki markette konuklara kutlu doğum pilavı dağıtılırken, Diyanet Gönüllüleri Derneği Başkanı Şevket Bozdoğan davudi sesiyle Kur’an okudu, hayırlı işler, bol ve helal kazançlar diledi.

Özçam Marketler (Kent merkezinde 5 şubesi bulunuyor) zincir sahibi Hasan Çam ise konuklarla yakından ilgilenirken, kendi elleriyle kazan başında misafirlere pilav ikram etti, ilahiler eşliğinde yenen yemek sonrasında sema gösterileri büyük ilgi topladı.

HASAN ÇAM’A BİNLERCE TEŞEKKÜR EDİYORLAR

Market sahibi Hasan Çam, kutlu doğum haftası nedeniyle gerçekleşen etkinliklere vatandaşın ilgisinden dolayı teşekkür ederken, hafta için en anlamlı etkinliğin kutlu doğum pilavı olduğunu söyledi. Çam, “Bu kutlu haftayı idrak ederken insan duygulanıyor. Milli ve manevi değerlere sahip bir milletin evlatları olarak bu anlamlı günlerin Türk İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Vatandaşlar ve market müşterileri ise, kaliteli ve güler yüzlü hizmeti Özçam Markette gördüklerinden dolayı, etkinlik sebebiyle de kutlu doğum pilavı dağıtmasından ötürü Hasan Çam’a teşekkür ettiler.













Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol