Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

 KERVANCIOĞLU; “TEK DÜŞÜNCEMİZ, KALKINMIŞ BİR ŞEHİR”

 

Bu bağlamda, geçtiğimiz günlerde, Kayabaşı semtindeki MÜSİAD binasında haftalık gazete sahiplerini kabul eden MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu, tüm gayretleriyle, çalışma arkadaşları ile hem üye sayısını artırmak, hem de bu kentin sanayisinin gelişmesi, sorunlarının çözümü için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Kervancıoğlu, geçtiğimizi günlerde, RAMADA Oteli’nde deri sektörünü davet ettiklerini, bu sektörle ilgili sorunları masaya yatırdıklarını, neler yapabileceklerine dair fikir alış-verişlerinin yaşandığını belirterek; “Bizim sevdamız bu şehir, Kahramanmaraş. Önce üye sayımızı artırmayı da hedefledik, yakında 71 olan üye sayımızı 200’lerin üzerine çıkartmak. El birliği ile omuz omuza vererek modern ve kalkınmış bir Kahramanmaraş için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Kentimiz tarım sektöründen sanayi sektörü olma yolunda ciddi adımlar elde etti. Bu da birtakım sorunları beraberinde getirdi. Bize düşen dondurma sektörü de dahil, tüm sektörlerle ilgili konuları gündeme getirmek, uzman kişileri davet ederek, bu şehir için neler yapılacaksa onları konuşmak, çözüm yollarını bulmaktır” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu belirlenen MÜSİAD Şubesi, en aktif sivil toplum kuruluşu olma yolunda ilerlerken, Başkan Kervancıoğlu, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol