Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KAVAK; “HAYDİ BİSMİLLAH!”
 Aksu da Fatih durağında dolmuşçu kardeşlerinin hazırladığı kahvaltı ile başlayan tur önce Cüceli, Kurtlar, Önsen, Fatmalı, Öşlü, Kızılseki, Kale, Dereboğazı, Hartlap, Karadere ve Sır gibi köyleri  (mahalleleri) ziyaretlerde bulunuldu.

Gittiği her yerde sanki vekil gibi değil bir bakan gibi karşılandı. Yaşlısı genci adeta bir gövde gösterisi yaşandı. Sadullah Kavak'ın da annesi Dereboğazı ve babası Büyüksır'lı olması hasebiyle ata yurdunda kurbanlar kesilerek karşılandı.

BU DEFA İÇİMİZDEN BİRİ

Köylülerin adeta bağırlarına bastığı, yaklaşık kırk araçlık konvoyla seçim startını verirken, gittiği bütün köylerde asılı pankartlarında yazdığı gibi "HAYDİ BU DEFA İÇİMİZDEN BİRİ SADULLAH KAVAK " tezahüratlarla karşılanan ve ben de bu yarışta varım diyen Sadullah Kavak, “Sıkmadık el, çalmadık kapı, basmadık yer bırakmayacağım, karış karış gezerek bu sloganlarına layık olacağım” dedi ve taraftarları “facebook ada'yı diyenlere de gelsinler görsünler!” diye sık sık konuşmaları kesilirken,  şimdilerde Kahramanmaraş'ta birçok evin balkonlarında ve duvarlarında Sadullah Kavak resimlerini görmekteyiz.


HAYATI ADIM ADIM YAŞADIM!

"İnşallah bu sevgiye layık olacağım ve hakkımızda ne hayırlı ise o olsun!” diyerek sözlerine devam eden Kavak, bu şehirde ayakkabı boyacılığı ve bulaşıkçılık da yaptığını, ayrıca, garsonluk,  tezgahtarlık yanında, eğitimine de devam eden Kavak, müdürlük de yaptığının altını çizerek, “Hayatı adım adım yaşadım hayatın her kademesinde bulunmuş bir Kardeşiniz olarak inşallah sizlerin bu güveninizi Boşa çıkartmayacağım!” diye konuştu.

Bu arada her defasında ‘Yağlı dürülü’ diye şişe marul takıp sattığını da dile getiren Kavak, ‘içimizden biri’ sloganıyla, gönüllü turizm elçisi, dış ticaret uzmanı ve ekonomist.

Onu sevenlerin dilinden düşürmediği cümle şu; “Allah yolunu açık etsin!”





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol