Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

GAZİANTEP VERGİ LİSTELERİNE SANKO İMZASI

 Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı, 2014 Yılı Vergilendirme Dönemi İlk 100 Gelir ve Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listelerini kurum resmi web sayfasında açıkladı.

Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesinde; SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih, Hakan, Sami, Cengiz ve Turgut Konukoğlu, ilk 8 sırayı aldı.

Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesine ise Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. 2., Sanko Pazarlama İthalat İhracat A.Ş. 5., Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 7., Temko İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. 13., ASCE İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. 17., Avnet Technology Solutions Sanayi ve Ticaret A.Ş. 28.,   Auer Elektrikli Ev Aletleri İmalat A.Ş. 29., Sanko Makina Pazarlama ve Ticaret A.Ş. 34., Gaziantep Ytong Sanayi A.Ş. 40. ve Sanko Dış Ticaret A.Ş. 73. sıradan girdi.

 

TÜRKİYE BAŞARISI

Bu arada, Türkiye Vergi Rekortmenleri Listesi’ne, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu 49., Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu 83., Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu 93. ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Konukoğlu 98. sırada yer aldı

 

REKORTMENLİK GELENEKSELLEŞTİ

Gaziantep’te geçen yıl açıklanan Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi ödeyenler listesine de SANKO ve Konukoğlu Ailesi damgasını vurmuştu.

Gaziantep’te listenin ilk 7 sırasını SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih, Hakan, Adil, Sami ve Cengiz Konukoğlu almıştı. Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Konukoğlu ise listeye 14.  sıradan girmişti. 

 

Kurumlar Vergisi Rekortmenleri listesinde SANKO Holding’in 10 şirketi yer almıştı. Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. 2., Sanko Pazarlama, İthalat, İhracat A.Ş. 7., Temko İthalat, İhracat ve Pazarlama 12., Gaziantep Ytong 13., Sanko  Makina  Pazarlama  19., Sanko İş ve Tarım Makinaları  58., Gazires  Elektrik Üretim 79., Sanko Dış Ticaret 80., ASCE İnşaat 96. ve Avnet Technology 97. sırayı almıştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol