Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR'İN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ
 Olacak şey değil. Kaldı ki bunda bir çelişki de mevcut.

Kimse buna bir anlam veremiyor. Kent merkezinin nüfusu 600 bin civarında.  Büyükşehire küçük sanayi sitesi yakışmıyor. Alan olarak da, hizmet çeşitliliği açısından da büyük kentlerde bile bulunmayan sanayi sitesinin isminin şık düşmediğini söyleyen sanayi esnafı, "Güya büyükşehir olduk ama sanayi sitemizin adı küçük kaldı. Yetkililere sesleniyoruz, bu ismin değiştirilmesi gerekiyor" derlerken, Sanayi Sitesi Kooperatifi yetkililerin bu meseleyi çözüme kavuşturmasını istediler.

‘KÜÇÜK’ İSMİNDEN DUYULAN RAHATSIZLIK

Sanayi esnafı da çalıştıkları alanın 'küçük' diye anılmasından rahatsız olduklarını belirtirken, sitenin girişindeki kevgirin büyükşehire yakışır tarzda dizayn edilmesini arzu ettiklerini sözlerine eklediler.

Siteye işi düşen, işyeri bulunan binlerce esnaf ve çalışanlar, bu isimden rahatsız olduklarını açık-açık dile getirmekten kaçınmadılar, 'Demek boşuna büyükşehir olmuşuz' siteminde bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol