Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BOZDAĞ: HÜKÜMET ESNAFIMIZA DESTEĞİNİ SÜRDÜRMELİ
  

Başkan Yaşar Bozdağ, geçtiğimiz yıl esnafa verilen 30 bin TL’lik faizsiz kredinin esnafa büyük katkı sağladığını ifade ederek: “Sadece bizim kooperatifimizden 150 esnafımız faizsiz kredi desteğinden faydalandı. Esnafımıza rahat bir nefes aldırdı. Geri ödemelerinde de sıkıntı yaşamıyoruz. Hükümetimiz esnafımıza desteğini sürdürmeli, bir faizsiz kredi desteği daha vermeli diye umut ediyorum” dedi.

10 yıldır Pazarcık Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yaşar Bozdağ, şu anda kredi üst limitlerinin 100 bin TL olduğunu söyledi ve ekledi: “Kooperatifler esnafımızın en büyük destekçisi. Şu an kredi üst limitimiz 100 bin TL. Şartları uyan her esnafımız kredilerden faydalanır. Bizlerde esnafımıza elimizden gelen her türlü desteği sunmaya çalışıyoruz. Üstelik bankalara göre bizlerin faiz oranı çok düşük. Ödemeler, ister aylık, ister üç aylık şekilde en fazla 5 yıl olmak üzere yapılıyor.

Bizler burada esnafımız için varız. Onların işlerini geliştirmesi adına da elimizden gelen büyük gayreti gösteriyoruz” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol