Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BİRLİK ZAFİYETİ

 Genel kurul sonrası teşekkür konuşması yapan KASİAD Başkanı Ali ARPASATAN;  “Birlik; ülkemiz, kentimiz ve elbette hepimiz için çok önemli, kıymetli bir olgu. Geçtiğimiz dönemlerde, KASİAD olarak kentimizde birlik ve beraberlik için özel bir gayret sarfettik. Bulunduğumuz her platformda bu konunun önemini ısrarla belirttik.



Ancak, gelinen noktanın yetersiz olduğunu itiraf etmek istiyorum. Bu kültürün sadece KASİAD’ın değil; bu şehre gönülden bağlı tüm kurumların önceliği olması gerektiğini düşünüyorum. Hepimiz biliyoruz ki, kentimiz zaman zaman birlikte hareket etme konusunda zaafiyetler yaşamaktadır. Nitekim, bu durum güçlü bir kent lobisi oluşturmamıza engel teşkil etmektedir.

Yeni dönemde; kent lobimizi geliştirmek için daha kararlı olacağımızı, yeri geldiğinde daha çok sorumluluk alacağımız ifade etmek istiyorum. Bu noktada, iş dünyamıza büyük bir rol düşmektedir. Bu rol, takım kaptanlığıdır. Bürokrasi ve siyaset ile üst düzey iletişim kurmak ve bunu Kahramanmaraş lehine sürdürülebilir hale getirmek, biz iş insanları için en az yeni işletmeler kurmak kadar önemli olmalıdır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KASİAD

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol