Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN NAR İSTANBUL’A SHOWROOM AÇTI

Kahramanmaraş’ın tanınmış sanayici ve işadamlarından cemiyet hayatının sevilen siyasetçi değeri Kale eski belediye başkanı Mehmet NAR, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yurtiçi ve yurtdışından kesilen büyükbaş hayvanların (sığırların) derilerini işlediği EMDERSAN Deri Sanayi Ayakkabı sektörünün ihtiyacına cevap veriyor. Ayakkabı sektörünün kalbi konumunda olan İstanbul da şube açma kararı alan EMDERSAN ortakları başkan Mehmet Nar, Emin ve Süleyman Verim ile Bora Güngör Aymakoop Ayakkabıcılar Sitesinde EMDERSAN Deri’nin ilk şube Showroom’u Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile açtılar.

EMDERSAN DERİ yönetici ortaklarından Mehmet NAR: Biz Bursa Nilüfer ilçesinde kadın ayakkabılarında kullanılan dana derisi üretiyoruz. Fabrikamızda üstün işçilik ve kaliteyle işlediğimiz derileri ülkemizin dört bir yanına ve yurtdışına ayakkabı üreticilerimize ulaştırıyoruz. İstanbul da mutlaka bir şubemiz olması gerekiyordu ortaklarımızla karar verdik ve İstanbul Aymakoop Ayakkabıcılar Sitesinde EMDERSAN DERİ ilk Showroom’nu iş dünyamızın ve siz değerli dostlarımızın katılımlarıyla açılışını gerçekleştiriyoruz. Bugün ve yarın da devam edecek olan açılışımıza katılarak, çiçek göndererek, mesaj ileten ve arayan herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle belirtmekte yarar görüyorum Kadın Ayakkabısı üreticisinin ihtiyacı olan tüm deri çeşitleri ihtiyacına cevap verebilecek kapasitede çalışıyoruz. Bizimle tanışmaya bir kahvemizi içmeye davet ediyoruz, dedi.

Bizde İstanbul’da Kahramanmaraş Basınımızın sesi Eyüp Kadir Kılcı olarak değerli sanayici işadamımızla ortaklarına hayırlı, uğurlu olsun dilek ve temennilerimizi iletirken başkan Mehmet NAR Kahramanmaraş basın ve medya camiamızın temsilcilerine muhabbetle, selamlarını iletti.

Aymakoop Ayakkabıcılar Sitesi Ticaret merkezi karşısında A4 Blok 5 numarada ilk şubesini açılışını gerçekleştiren EMDERSAN DERİ görkemli açılışıyla ilgi odağı oldu. Site esnaflarımızdan Türkoğlu Avşarlı hemşehrilerimiz ve başkanın köylüsü de olan ayakkabı ihracatçısı Ahmet Karaca ile birlikte yerli ve yabancı üretici imalatçı temsilcileri, iş ve siyaset dünyasının seçkinlerinin yoğun ilgisiyle showroom da gün boyu yoğunluk yaşandı. İstanbul Zeytinburnu Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Necati Kalem de açılışa yer aldı. Açık büfe ikramların yapıldığı açılışta başkan Mehmet NAR sıcakkanlı kişiliğiyle herkesle yakından ilgilenirken ortakları ve şube personeli samimiyetiyle gönülleri fethetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol