banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

AKDO’DA 14. ŞUBE MUTLULUĞU, 15. ŞUBE YAKINDA

AÇILIŞA KATILIM VE İLGİ BÜYÜKTÜ

İlçenin sayılı eşraflarından müteahhitlik hizmeti de veren Gökhan Bakıcı’ın sahipliğinde, yine yörenin tanınmış isimlerinden, gariban dostu, dünyanın ünlü isimlerinden aynı zamanda da AKDO Göksun şubesinin ortağı Dr. Bünyamin Kenger’in de katkıları ile hizmete giren şubenin açılışına Cumhurbaşkanlığı İstanbul Huber Köşk Daire Başkanı Cengizhan Başaran, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Göksun ilçe kaymakamı Ümit Şeref Kayacan, Kahramanmaraş Büyükşehir kurucu Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Göksun İlçe Belediye başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AKDO yönetim kurulu başkanı Ahmet Davarcıoğlu ve yönetim kurulu üyesi Ali Davarcıoğlu, AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Hakan Dereli ile ilçenin hatırı sayılır esnaflarından Ahmet Dağ yanında çok sayıda Göksun halkı, aile dostları ve arkadaşları katıldı.

SAYGI DURUŞU, İSTİKLAL MARŞI VE DUA

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ardından açılış sebebiyle 2 koyun kurban kesilirken, tesisin dualarla kurdela kesimi gerçekleştirildi ve hayırlı uğurlu olsun, bol ve helal kazançları olsun dilek ve temennisi ile bölgenin en büyük pastanesi hizmete girmiş oldu.

DAVARCIOĞLU, “MERKEZDE NE VARSA. GÖKSUN’DA DA OLACAK”

AKDO yönetim kurulu başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Merkezdeki 8 şubeden sonra Adana’da 2, Gaziantep’te 2, Şanlıurfa ve Elbistan’daki 1’er şubeden sonra 14. şubeyi Göksun’da açmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi, 15. şubenin açılışı için de gün saydıklarını, büyük bir ihtimalle 2 ay içinde, Kahramanmaraş’ta Binevler yolu üzerinde bir şubeyi (15. şube) daha hizmete geçireceklerinin altını çizerek, “Merkez Akdo’da ne varsa, bu şubemizde de aynı kalitedeki ürünlerimiz bulunacak, bölgemize, Kenger ve Bakıcı ailesine ve Göksun ilçesine, halkına hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuklara servis konusunda Akdo’nun deneyimli elamanlarından Murat Bolat ve Onur Göl ustalar tecrübeleriyle açılışa katkı sağladılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol