Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

 SON DERECE BAŞARILI BİR SINIFIMIZ VAR!

Bölgenin en başarılı eğitim kurumlarından olan Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu 4/E sınıfı sınıf öğretmeni Eyyüp Yapa, 4 senedir bu sınıfı okuttuğunu, sınıf mevcudunun 49 öğrenciden oluştuğunu söyledi.

“Sınıfımız kalabalık olmasına rağmen s on derece başarılı bir grafik çizmektedir. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu kitap okuma yarışmasında üst üste iki senedir okul birincisi kendi sınıfımdan çıkmaktadır” diyen okul ve sınıf öğretmeni Eyyüp Yapa, işini severek yaptığını belirtmeden geçemedi.

Öğretmen Yapa, ayrıca her gün okula hazırlıklı geldiğini, çalışmayı ve mesleğini sevdiğini, sınıf öğrencilerinin de kitap okumayı çok sevdiğini belirterek,  gelecek yıl 1. sınıfı okutacağını sözlerine ekledi.

PELİN’DEN GİTARLA MÜZİK ZİYAFETİ

Öte yandan, sene başında Şırnak’tan gelip 4/E sınıfında başarılı bir dönem geçiren, ayrıca Kimlik Gazetesi sahibi MehmetFiskeci’nin de torunu olanPelin Küçükyücede, sınıfta gitarı ile sınıf arkadaşlarına müzik ziyafeti çekti.

Pelin Küçükyüce’nin performansından ve okula ilgisinden memnun olduğunu söyleyen öğretmeni Yapa, “Okulumuza geç gelmesine rağmen arayı kapattı, çok başarılı, çok yetenekli bir öğrencim. Nezaketi, saygısı nedeniyle de örnek gösterilen öğrencim olmasından dolayı da gurur duyuyorum.” diye konuştu.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol