Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

 SİMYA EĞİTİM KURUMLARI HAYALLERİNİ SAHNEDEN BEYAZ PERDEYE TAŞIYOR…
 beyaz perdeye taşıyor.

Senarist ve Yönetmenliğini; Simya Eğitim Kurumları Sanat Danışmanı & Drama Eğitmeni Okan Kölük’ün üstlendiği çekimlerde skeç’ teki aynı oyuncu kadrosunun yanı sıra ünlü isimlerinde çekimlere eşlik edeceği kaydedildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği skeç yarışmasında ki katılımcıların Türkiye genelinde ki Üniversiteler, Şehir Tiyatroları, Özel Topluluklar ve Liseler olduğunun altını çizen Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap; “Geçen sene katılmış olduğumuz skeç yarışmasında Simya Eğitim Kurumu öğrencilerimizin böyle güzel bir derece elde etmelerinin yanı sıra “En İyi Erkek” ve “ En İyi Kadın” Jüri Özel Onur ödülünü de almış olmaları bizleri son derece mutlu etti. Öğrencilerimizin bu başarılarını ölümsüzleştirmek adına ortaya koydukları skeci beyaz perdeye taşıyoruz.” dedi.

Çekimlere, 05.12.2016 Pazartesi günü başlayıp, 11.12.2016 Pazar günü tamamlamayı planladıklarını belirten Genel Müdür Muhammet Kasap, Türkiye’ de oynadıkları skeci Sinema perdesine taşıyan ilk Eğitim Kurumu olmanın da haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederken; “ Bu oluşumda emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum ve öğrencilerimizin daha güzel başarılara imza atacaklarına da inanıyorum.” İfadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol