Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİ TANITIM GÜNLERİ

 Gaziantep’te 2014 – 2015 eğitim döneminde ilk öğrencilerine kapılarını açan ve tıp bilimleri alanında eğitim veren SANKO Üniversitesi, aday öğrencilere üniversite binasında ve değişik merkezlere kurduğu tanıtım stantlarıyla destek ve yardımcı olmaya çalışıyor.

Üniversite tercih dönemi nedeniyle 6 Temmuz’dan veri SANKO Üniversitesi binasında açılan tanıtım ofisi ve Sanko Park AVM’de kurulan stand, aday öğrenciler ve ailelerinden yoğun ilgi görüyor.       

Ofis ve stantlarda üniversitenin bölümleri, fiziki ve teknik altyapısı ile olanaklarına ilişkin bilgiler verilerek, öğrencilerin soruları yanıtlanıyor. Üniversite binasında açılan tanıtım ofisinde aday öğrenciler ve veliler SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav’la görüşme fırsatı buluyorlar. Üniversitenin fiziki ve teknik altyapısını gezerek, bilgi alıyorlar.   

Sanko Üniversitesi Tercih Tanıtım Günleri, 14 Temmuz Salı gününe kadar devam edecek. 

 

SANKO ÜNİVERSİTESİ

 

Sani Konukoğlu Vakfı tarafından kurulan ve kuruluş kararı 18 Haziran 2013 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Sanko Üniversitesi; Üniversite Ana Binası, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi ve Özel Sanko Okulları sosyal tesislerinden oluşmaktadır.

 

SANKO Üniversitesi, bu yıl Tıp Fakültesine 60 (+10 yabancı uyruklu), Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’ne 50, Hemşirelik Bölümü’ne 60, Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ne 70 olmak üzere toplam 180 öğrenci alacak.

SANKO Üniversitesi bünyesinde kurulacak Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol