banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO OKULLARI’NDA MEZUNİYET COŞKUSU
  

SANKO Koleji ile SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezunları, diplomalarını aldı. Okulda düzenlenen törene, Gaziantep Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Emsal Sergen, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, SANKO Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, SANKO Okulları Danışma Kurulu Üyesi Murat Güneri, veliler, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

 

Genel Müdür Toklucu, yaptığı konuşmada, eğitimin beşeri sermaye oluşturamadığı durumda toplumun geriye gideceğini kaydetti.

 Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra, özel beceri, ilgi ve yeteneklerini geliştirecek ortamlar sunarak, sanat ve spor alanlarında da başarılı olmalarını sağladıklarını belirten Toklucu, “Ulusal ve uluslararası platformlarda, bilimsel, sportif ve sanatsal alanlarda katıldıkları tüm yarışmalarda üstün başarılar elde eden öğrencilerimiz, Gaziantep’i ve Türkiye’yi gururlandırdılar” dedi.

 Öğrencilere kendilerine doğru hedefler belirlemelerini, bu hedefe ulaşmada aldıkları eğitimin, irade, azim ve kararlılıklarının yol gösterici olacağını anlatan Toklucu, şöyle devam etti:

 “Sevgili öğrencilerim; sizleri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençler olarak, çağdaş eğitim ve öğretim içinde yetiştirdik, müspet ilmin ışığı ile donattık. Sizlerin de bu ışığı takip edeceğinize inancının tam. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.”

 SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi Birincisi Ahmet Berkan Çiftçi ile SANKO Koleji Birincisi Süleyman Seyban Solmaz’ın okul kütüğe isimlerini çakmalarının ardından mezun olan öğrencilere diplomaları aileleri tarafından verildi, dereceye girenlere ayrıca ödül ve plaket takdim edildi.  

 Tören, okul bahçesinde düzenlenen kokteyl ile sona erdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol