banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKOLU MİNİKLER İLK HAFTAYA UYUMLU BAŞLADI
 Özel Sanko Okulları tarafından uygulanan ve okula yeni başlayan öğrencilerin velilerinin ön bilgilendirilme yoluyla okulun işleyiş ve akademik yapılanmasının anlatıldığı oryantasyon programıyla, veli ve öğrenci okulu yakından tanıyarak ilk günü daha uyumlu geçirdi.

İki gün önce yapılan İlkokul birinci,Anasınıfları küçük yaş ve hazırlık sınıflarıöğretmenlerinin velilerin katılımıyla kura ile belirlendiği program sonrası, öğretmen ve veliler tanışma fırsatı buldu.

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan programda okulun uyguladığı eğitim öğretim programları, başarı düzeyi, servis, yemekhane ve güvenlik işleyişi bütün yönleriyle anlatıldı.

Daha sonra ilgili okul müdürleri öğretmenlerle birlikte velilere kendi kademeleri ile ilgili bilgi verdi.

Öğrencilerin okulun ilk gününü, öncesinde ailelerine verilen bilgilendirmelerin de etkisiyle rahat geçirdiklerini ifade eden Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu,  “Bu hafta amacımız anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizin okula uyumunu sağlayarak, arkadaşları ve öğretmenleri ile tanışmalarına ortam hazırlamaktır. Bu hafta için o kademede derse girecek tüm öğretmenler, oyun ve etkinlik ağırlıklı programlar uygulamaktadır” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol