Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MÜKERREM TOLLU’NUN OKUL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Öğretmenlere verdiği değeri belirterek söze başlayan Mükerrem Tollu “Toplumda örnek bireylersiniz. Sizin yetiştirdiğiniz insanlar kaliteli, vizyonu açık olan bireyler olarak büyüyorlar. İşletme mantığı ile açılan okullar hem öğrenciye hem ülkemize zarar vermekte. Bu yüzden kaliteli eğitim anlayışı ile yola çıkan her kurumun arkasındayız.” dedi. Tollu, liselerin kampüs şeklinde olması gerektiğini yeniledi ve milli eğitim ile özel okulların arasındaki farktan bahsetti. Lise son sınıfta öğrencilerin sınav odaklı hazırlanmasını sağlayan özel okulların daha verimli olduğunu, çünkü yapılan sınavlarda hızlı ve doğru soru çözümünün bu kurumlarda daha detaylı öğretildiğini belirtti.

“YAPILAN YATIRIMLAR HERKES İÇİN”

Erdemli Belediyesi Eğitime Destek Kurs Merkezi’nin yasaya uygun şekilde kurulduğunu belirten Tollu, ”Amacımız tekelleşmeye, kanunsuzluğa karşı kurumların yapamadığını yapmak. Sizin gibi eğitime önem veren, bilinçli gençler yetişmesine katkı sağlayan kurumlara zarar vermek istediğimiz bir durum değil.” dedi. Mükerrem Tollu öğretmenlerin Erdemli ile ilgili istek, şikâyet ve teşekkürlerini dinleyerek yapacakları ve yaptıkları projelerden bahsetti. Erdemli ’ye yapılacak olan her yatırımın herkes için olduğunu, Erdemli ’deki tüm kuruluşlara olumlu etki olacağını ve bunun için çalışmalarının hızla devam edeceğini belirtti.

“YATIRIM ARTTIKÇA GELİŞECEĞİZ”

Okul gezileri sonrası çocuklara çikolata dağıtan Mükerrem Tollu, bir restoran açılışını gerçekleştirdi. Erdemli ’ye, ülkenin zor dönemine rağmen güvenip bir işletme açan herkesin, her zaman yanında olduğunu belirtti. Erdemli ’nin gelen yatırımcılar sayesinde büyüyeceğini, gelişeceğini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol